SAKARYA SERDİVAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Ocak Ayı Ek Ders Veri Girişleri

1- 2023 Ocak ayı ek ders veri girişleri KBS üzerinden okul/kurumlarımıza açılmıştır. Ek ders veri girişlerinin 27/01/2023 mesai bitimine kadar yapılması, iki nüsha halinde düzenlenen ek ders puantajlarının Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine elden gönderilmesi;

2- Okul/kurumlarımızda 4B sözleşmeli öğretmen olarak çalışan öğretmenlerin ek ders puantajlarının da iki nüsha halinde 27/01/2023 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi;

3- İlçe emrinde bulunup okul/kurumlarımızda görevlendirilen öğretmenlerin ek ders veri girişleri görevlendirildiği okul/kurum tarafından yapılacaktır. KBS ek ders ekranında yer alan personel listesine personel dışından ekleme yapılarak veri girişleri yapılabilir.

4- İlçemiz temel eğitim okullarında görevli stajyer öğrenci devam takip çizelgelerinin de yine 27/01/2023 tarihine kadar iki nüsha halinde Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine gönderilmesi, stajyer öğrencilerin Ziraat Bankası Serdivan Şubesinde açılan IBAN bilgilerinin belirtilmesi gerekmektedir. Stajyer öğrencilere yarıyıl tatilinde 3308 sayılı kanun gereği ödeme yapılacağından puantajların buna göre hazırlanması gerekmektedir.

NOT : Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirmeleri sonucunda nakil gelen ya da giden personellerin ek ders veri girişlerinden önce KBS'ye eklenmesi ya da KBS 'den çıkarılması için Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine personel nakil bildirimi, göreve başlama/görevden ayrılma yazısı ve banka hesap bilgilerinin gönderilmesi önem arz etmektedir.

Arabacıalanı Mahallesi 535. Sok. No1/1 Serdivan / SAKARYA - 0 264 211 53 13 211 53 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.