SAKARYA SERDİVAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 Ocak Ayı Ek Ders Veri Girişleri

2022 Ocak Ayı Ek Ders Veri Girişleri

1- Ocak ayı ek ders veri girişleri KBS üzerinden okul/kurumlarımıza açılmıştır. Ek ders veri girişlerinin en geç 07/02/2022 tarihi mesai bitimine kadar yapılması, iki nüsha halinde düzenlenen ek ders puantajlarının Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine elden gönderilmesi;

2- İlçe emrinde bulunup okul/kurumlarımızda görevlendirilen öğretmenlerin ek dersleri Müdürlüğümüzce yapılacağından puantajlarının 07/02/2022 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi;

NOT 1: Yer değiştirmeler sonucunda göreve başlayan ya da görevden ayrılan personellere KBS personel listesinde dikkat edilmesi, herhangi bir problemle karşılaşılması durumunda Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimi ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

NOT 2: Ek ders veri girişlerinde tüm öğretmenlerin eğitim durumlarının kontrol edilmesi, yüksek lisans ve doktora yapan öğretmenlerin özellikle eğitim durumlarının tekrar kontrol edilmesi ve güncellenmesi gerekmektedir.

Arabacıalanı Mahallesi 535. Sok. No1/1 Serdivan / SAKARYA - 0 264 211 53 13 211 53 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.