SAKARYA SERDİVAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 Ekim Ayı Ek Ders Veri Girişleri

2022 Ekim Ayı Ek Ders Veri Girişleri

1- Ekim ayı ek ders veri girişleri KBS üzerinden okul/kurumlarımıza açılmıştır. Ek ders veri girişlerinin 26/10/2022 saat 12:00'a kadar yapılması, iki nüsha halinde düzenlenen ek ders puantajlarının Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine elden gönderilmesi;

2- Okul/kurumlarımızda 4B sözleşmeli öğretmen olarak çalışan öğretmenlerin ek ders puantajlarının da iki nüsha halinde 26/10/2022 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi;

3- İlçe emrinde bulunup okul/kurumlarımızda görevlendirilen öğretmenlerin ek ders veri girişleri görevlendirildiği okul/kurum tarafından yapılacaktır. KBS ek ders ekranında yer alan personel listesine personel dışından ekleme yapılarak veri girişleri yapılabilir.

4- İlçemiz temel eğitim okullarında görevlendirilen ücretli öğretmenlerin de puantajlarının iki nüsha düzenlenerek, Ziraat Bankası Serdivan Şubesi IBAN numaraları ile birlikte 26/10/2022 tarihine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi gerekmektedir. Ücretli öğretmen puantajlarının 27/07/2022 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren düzenleme doğrultusunda her beş saate ilave bir saat ekleme yapılarak düzenlenmesi gerekmektedir. Her beş saate bir saat hesabında aylık fiilen girilen toplam ders saatinin baz alınması gerekmektedir. Okullarımızca aşağıda linkte bulunan puantaj örneğinin kullanılması rica olunur.

5- İlçemiz temel eğitim okullarında görevli stajyer öğrenci devam takip çizelgelerinin de yine 26/10/2022 tarihine kadar iki nüsha halinde Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine gönderilmesi, stajyer öğrencilerin Ziraat Bankası Serdivan Şubesinde açılan IBAN bilgilerinin belirtilmesi gerekmektedir.

NOT : İdareci ve rehber öğretmenler için ek ders veri girişlerinde hafta bütünlüğüne bakılmayacak, diğer öğretmenlerde hafta bütünlüğüne dikkat edilecektir. 

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN PUANTAJ ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Arabacıalanı Mahallesi 535. Sok. No1/1 Serdivan / SAKARYA - 0 264 211 53 13 211 53 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.