SAKARYA SERDİVAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 Aralık Ayı Ek Ders Veri Girişleri. (Güncellendi)

1- Aralık ayı ek ders veri girişleri yıl sonu işlemleri nedeniyle KBS üzerinden okul/kurumlarımıza erken açılmıştır. Ek ders veri girişlerinin 20/12/2022 mesai bitimine kadar yapılması, iki nüsha halinde düzenlenen ek ders puantajlarının Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine elden gönderilmesi;

2- Okul/kurumlarımızda 4B sözleşmeli öğretmen olarak çalışan öğretmenlerin ek ders puantajlarının da iki nüsha halinde 20/12/2022 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi;

3- İlçe emrinde bulunup okul/kurumlarımızda görevlendirilen öğretmenlerin ek ders veri girişleri görevlendirildiği okul/kurum tarafından yapılacaktır. KBS ek ders ekranında yer alan personel listesine personel dışından ekleme yapılarak veri girişleri yapılabilir.

4- İlçemiz temel eğitim okullarında görevlendirilen ücretli öğretmenlerin de puantajlarının iki nüsha düzenlenerek, Ziraat Bankası Serdivan Şubesi IBAN numaraları ile birlikte 20/12/2022 tarihine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi gerekmektedir.

5- İlçemiz temel eğitim okullarında görevli stajyer öğrenci devam takip çizelgelerinin de yine 20/12/2022 tarihine kadar iki nüsha halinde Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine gönderilmesi, stajyer öğrencilerin Ziraat Bankası Serdivan Şubesinde açılan IBAN bilgilerinin belirtilmesi gerekmektedir.

NOT 1: 19 Kasım 2022 Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavında görevli personelin görev listelerinin MEBBİS Sınav İşlemleri Modülünden alınarak KBS'ye girilmesi ve MEBBİS çıktılarının ek  ders puantajlarıyla birlikte ikişer nüsha olacak şekilde Müdürlüğümüze ulaştırılması gerekmektedir.

NOT 2: Yıl sonu işlemleri nedeniyle sistem kapanacağı için tüm resmi okul ve kurumlarımızca ek ders veri girişleri ve puantajların Müdürlüğümüze gönderilmesi konusunda gecikmeye mahal verilmemesi rica olunur. Tüm veri girişleri ve puantaj gönderimleri için 20/12/2022 son tarihtir.

NOT 3: Yıl Sonu nedeniyle geçici işçi puantajlarının da erken gönderilmesi gerekmektedir. Aşağıda linki bulunan geçici işçi puantajının da ek ders puantajlarıyla birlikte 20/12/2022 tarihine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi gerekmektedir.

Puantaj İçin Tıklayınız.

Arabacıalanı Mahallesi 535. Sok. No1/1 Serdivan / SAKARYA - 0 264 211 53 13 211 53 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.