SAKARYA SERDİVAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Temmuz Ayı Ek Ders Veri Girişleri

Temmuz ayı ek ders veri girişleri KBS üzerinden okul/kurumlarımıza açılmıştır. Ek ders veri girişlerinin 28/07/2020 Salı günü mesai bitimine kadar hafta bütünlüğüne dikkat edilmeksizin yapılması, iki nüsha halinde düzenlenen ek ders puantajlarının Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine elden gönderilmesi; 

Okul/kurumlarımızda 4B sözleşmeli öğretmen olarak çalışan personelin ek ders puantajlarının da iki nüsha halinde 28/07/2020 Salı günü kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi;

Not 1: 15 Temmuz Demokrasi Bayramında ek ders ücreti ödenmeyecek ve Arife Günü (30 Temmuz 2020) idarecilere tam gün ek ders ödenecektir.

Not 2: Yer değiştirmeler neticesinde okul/kurumlarımızda göreve başlayan ya da okul/kurumlarımızdan görevden ayrılan personellerin ek ders veri girişi yapılmadan Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine personel nakil, banka hesabı, göreve başlama/görevden ayrılma yazılarının ulaştırılması ve KBS'den ayrılma ya da giriş işlemlerinin yaptırılması gerekmektedir.

 Not 3: Ek ders veri girişleri yapılırken Bakanlığımızdan pandemi süreci içerisinde yapılması gerekenlere ilişkin gelen resmi yazılar doğrultusunda işlem yapılması gerekmektedir. Okul/Kurum idarelerince konuya hassasiyet gösterilmesi rica olunur.

 Not 4: 25-26 Temmuz 2020 günlerinde yapılan Açık öğretim lisesi sınavlarının ödemesi bir sonraki ay yapılacaktır.

Arabacıalanı Mahallesi 535. Sok. No1/1 Serdivan / SAKARYA - 0 264 211 53 13 211 53 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.