SAKARYA SERDİVAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Ocak Ayı Ek Ders Veri Girişleri

1- Ocak ayı ek ders veri girişleri KBS üzerinden okul/kurumlarımıza  açılmış olup, 27/01/2020 tarihi mesai bitimine kadar veri girişlerinin yapılarak ek ders puantajlarının iki nüsha düzenlenerek Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine elden gönderilmesi;

Ek ders veri girişleri yapılırken çeşitli nedenlerle yer değişikliği yapan personellerin kontrol edilmesi, yeni göreve başlayan personellerin KBS'den naklinin alınabilmesi için personel nakil bildirimleri, göreve başlama yazıları ve IBAN numaralarının Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine bildirilmesi gerekmektedir.

2- Okul/kurumlarımızda 4B Sözleşmeli öğretmen olarak çalışan personelin ek ders puantajlarının da 27/01/2020 tarihine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi;

3- Temel eğitim okullarında bulunun stajyer öğrenci puantajlarının da yine 27/01/2020 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine elden gönderilmesi gerekmektedir. Stajyer öğrenci puantajları düzenlenirken lise öğrencisi stajyerlerinin yarıyıl tatilinde ücretli izinli sayılmaları nedeniyle tatil günlerine tam verilmesi, üniversiteden gelen stajyer öğrencilerin ise stajlarının bittiği güne kadar puantaj düzenlenmesi gerekmektedir.

Arabacıalanı Mahallesi 535. Sok. No1/1 Serdivan / SAKARYA - 0 264 211 53 13 211 53 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.