SAKARYA SERDİVAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Haziran Ayı Ek Ders Veri Girişleri

 

1- Haziran ayı ek ders veri girişleri KBS üzerinden okul/kurumlarımıza açılmıştır. Ek ders veri girişlerinin 30/06/2020 tarihi mesai bitimine kadar hafta bütünlüğüne dikkat edilmeksizin yapılması, iki nüsha halinde düzenlenen ek ders puantajlarının Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine elden gönderilmesi;

 

2- Okul/kurumlarımızda 4B sözleşmeli öğretmen olarak çalışan personelin ek ders puantajlarının da iki nüsha halinde 30/06/2020 tarihine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi;

 

Not 1: 20 Haziran 2020 Liselere Giriş Sınavında görevli personelin görev listelerinin MEBBİS Sınav İşlemleri Modülünden alınarak KBS'ye girilmesi ve MEBBİS çıktılarının ek  ders puantajlarıyla birlikte ikişer nüsha olacak şekilde Müdürlüğümüze ulaştırılması gerekmektedir.

 

Not 2: Kadrolu ve sözleşmeli öğretmenlere 29-30 Haziran tarihlerinde mesleki çalışma kapsamında ek ders verilmeyecektir. Mesleki çalışma kapsamında bir yılda 4 haftadan fazla ek ders ödenememektedir.

 

Not 3: Yer değiştirmeler neticesinde okul/kurumlarımızda göreve başlayan ya da okul/kurumlarımızdan görevden ayrılan personellerin ek ders veri girişi yapılmadan Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimine personel nakil, banka hesabı, göreve başlama/görevden ayrılma yazılarının ulaştırılması ve KBS'den ayrılma ya da giriş işlemlerinin yaptırılması gerekmektedir.

 

Not 4: Ek ders veri girişleri yapılırken Bakanlığımızdan pandemi süreci içerisinde yapılması gerekenlere ilişkin gelen resmi yazılar doğrultusunda işlem yapılması gerekmektedir. Okul/Kurum idarelerince konuya hassasiyet gösterilmesi rica olunur.

 

 

 

Arabacıalanı Mahallesi 535. Sok. No1/1 Serdivan / SAKARYA - 0 264 211 53 13 211 53 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.