SAKARYA SERDİVAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Ara Tatil Mesajı

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Ara Tatil Mesajı

 

 

Salgın tedbirleri kapsamında ilk kez okullarımızda yüz yüze karne alamamanın burukluğunu yaşadığımız bu süreçte 2020 - 2021 eğitim - öğretim yılının birinci dönemini öğretmenlerimizin büyük özverisi, velilerimizin takdir edilecek desteği, öğrencilerimizin sabrı ve ilgisiyle bitirmenin mutluluğu içindeyiz. 

Güçlü bir motivasyon, kalıcı hedeflerimiz ve emin adımlarımızla, köklü tarihimizden aldığımız değerlerimiz ve ilkelerimiz doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmalarımızda en büyük başarı ve tüm takdir şüphesiz öğretmenlerimizindir.

Eğitimin sadece okulla sınırlı kalmayacağını bilen velilerimizin olması bizlerin eğitimle ilgili nitelikli çalışmalar yapma azmini artırmaktadır. Ailelerimizin özverili tutumları, çocuklarımızın hayallerine ortak olmaları, her zaman yanlarında olduklarını hissettirmeleri öğrencilerimiz için daha değerli, daha önemlidir.

Bu vesileyle, özverili çalışmaları için yönetici ve öğretmenlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Karne alan tüm yavrularımızı sevgiyle kutluyor, eğitim yolculuklarında tüm engelleri aşmaları ve enerjilerini daha verimli kullanmaları için verilen molayı iyi değerlendirmelerini diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin neşeli, bol aktiviteli bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum.

                                                                                                                                                                                                                                                       Ali Dere 

                                                                                                                                                                                                                                            İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

22-01-2021

Arabacıalanı Mahallesi 535. Sok. No1/1 Serdivan / SAKARYA - 0 264 211 53 13 211 53 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.